Het winkelcentrum bestaat 55 jaar! Al sinds 1969 is het winkelcentrum het hart van de wijk en dat moet gevierd worden! Vanaf 1 juni gaan we trakteren op héél veel leuke prijzen.

SNOEPMACHINE XXL – zaterdag 1 juni t/m zondag 30 juni
Op het plein bij de Hema staat de hele maand juni een mega grote Snoepmachine. Op vertoon van een kassabon (met een minimale waarde van 10 euro) kan iedereen zich melden bij de Snoepmachine XXL. Je krijgt van de host die bij de Snoepmachine XXL staat een muntje, stopt deze in de snoepmachine en draait aan de knop. Er komt dan een balletje uit, het balletje is gevuld met een snoepje óf een voucher waar een prijs op staat. Met deze voucher kun je jouw gewonnen prijs direct ophalen bij de desbetreffende winkel.

PRIJZEN
Er zijn meer dan 2500 prijzen, van een zak rozijnenbollen tot een gezellig plantje. De prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door de ondernemers van Keizerswaard. Daarnaast kan iedere deelnemer ook nog eens kans maken op de hoofdprijs, een Snoepreisje ter waarde van € 1500,-
Om kans te maken op het Snoepreisje moet je een deelnamekaartje invullen bij de host en in de inleverbus deponeren. De bekendmaking van de winnaar van het Snoepreisje is op zaterdag 6 juli in het winkelcentrum.

Meedoen kan tijdens de volgende dagen en tijden onder het toeziend oog van de host: maandag & woensdag: 12.00 – 17.00 uur, vrijdag & zaterdag: 11.00 – 17.00 uur. Op dinsdag, donderdag en zondag is de Snoepmachine XXL gesloten. Behalve op Koopzondag 30 juni, dan kunnen bezoekers van 12.00 tot 17.00 uur kans maken op mooie prijzen uit de Snoepmachine XXL.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN DE ACTIEVOORWAARDEN VAN DE SNOEPMACHINE XXL