Nog even en dan is het weer tijd voor het grootste kinderfeest van het jaar!
Zaterdag 18 november zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland, en natuurlijk komt hij ook naar winkelcentrum Keizerswaard. Vanaf 12.30 uur zijn er leuke gratis activiteiten voor kinderen en om 14.00 uur zal Sinterklaas een bezoekje brengen aan het winkelcentrum.

Pieten Doe-Route 12.30 – 16.30 uur
Vanaf 12.30 uur kunnen kinderen een stempelkaart ophalen bij het Pieten Cadeau Huis tegenover de Candyshop. Ze kunnen dan meedoen aan 3 activiteiten van de Pieten Doe-Route en krijgen na iedere activiteit een stempel op hun stempelkaart. Tegen inlevering van de volle stempelkaart bij het Pieten Cadeau Huis tegenover de Candyshop krijgen de kinderen een lekkere traktatie!

   

Bezoek van de Sint 14.00 – 14.45 uur
Sinterklaas loopt tussen 14.00 en 14.45 uur door het winkelcentrum. De kinderen mogen naar hem zwaaien, een handje geven of even met hem op de foto.

De ondernemers van winkelcentrum Keizerswaard hopen weer een heleboel kinderen blij te kunnen maken met de superleuke Pieten Doe-Route én een lekkere traktatie! En voor alle hulp Sinten is in het winkelcentrum natuurlijk alles te vinden voor het heerlijk avondje!