Maak kans op tickets voor 4 verschillende pretparken. Het enige wat je hoeft te doen is twee kassabonnen sparen, een deelname envelop invullen en deze in één van de vier inleverboxen deponeren.

Uit welke pretparken kun je kiezen?
Eén prijswinnaar wint 4 toegangskaarten voor een pretpark naar keuze zodat je gezellig met het gezin of vrienden naar één van de onderstaande pretparken kunt gaan!
- 10 x 4 toegangskaarten voor de Efteling
- 15 x 4 toegangskaarten voor Walibi Holland
- 20 x 4 toegangskaarten voor Familiepark Drievliet
- 20 x 4 toegangskaarten voor Diergaarde Blijdorp

Hoe maakje kans op een prijs?
Bij alle winkels in het winkelcentrum liggen enveloppen. De bedoeling is dat er minimaal 2 kassabonnen van 2 verschillende winkels in een envelop worden gedaan en dat de 2 kassabonnen bij elkaar opgeteld minimaal € 25,- zijn.
Alle gevraagde gegevens op de deelname envelop dienen ingevuld te worden waarna de envelop in één van de vier inleverboxen gedeponeerd kan worden. Kies de inleverbox waar de afbeelding van het gewenste zomeruitje boven staat.
Er staan 3 sets inleverboxen in het winkelcentrum, op het plein bij de HEMA, AH en Jumbo. Je mag zo vaak meedoen als je zelf wil. Hoe meer ingeleverde enveloppen, hoe groter de kans op een zomeruitje voor 4 personen.

Wanneer ben je in de prijzen gevallen?
De prijswinnaars worden bekend gemaakt via de website en de social media kanalen van winkelcentrum Keizerswaard, zij krijgen géén persoonlijk bericht. De prijswinnaars kunnen wanneer ze hun naam bij de gelukkige prijswinnaars zien staan op vertoon van een geldig legitimatiebewijs de toegangstickets ophalen bij de Candyshop in winkelcentrum Keizerswaard.
Er zijn twee trekkingen, op woensdag 5 juli en op woensdag 2 augustus, deelnemers dienen rond deze twee data de website en social media kanalen van winkelcentrum Keizerswaard in de gaten te houden.

De deelname enveloppen kunnen tot zondag 30 juli ingeleverd worden, de gewonnen prijzen kunnen tot en met zaterdag 26 augustus afgehaald worden.