We verwelkomen de feestdagen met sfeervolle decoratie en een reeks Kerstactiviteiten voor het hele gezin. Op zaterdag 16 en 23 december & KOOPzondag 24 december kun je  genieten van live entertainment en lekkere hapjes.

Winactie Selfiepoint Kerstdecoratie
Naast de prachtige decoratie staan verspreid in het winkelcentrum ook 3 mooie Kerstdecoratie settings. Maak een foto bij één van de 3 settings en maak kans op een Intertoys kadokaart t.w.v. € 25,- Plaats de foto op Insta of FB met de hashtag #kerstinkeizerswaard of stuur de foto naar actie@keizerswaard.nl

Zaterdag 16 december
Op zaterdag 16 december tussen 12.30 en 16.30 uur staat het plein bij Bram Ladage volledig in het teken van de Kerstman. Kinderen kunnen hem ontmoeten en samen op de foto voor een blijvende herinnering in de vorm van een gratis polaroidfoto. Daarnaast zorgt live entertainment met Juice Vocal Band en carolgroup Close2Xmas voor een feestelijke sfeer.
Op zaterdag 16 en zondag 17 december zijn er ook tal van activiteiten op het Herenwaardplein, kijk voor het volledige programma op: https://islemunda.nl/programma/kerst-op-herenwaardplein/

Zaterdag 23 december
Een week later, op zaterdag 23 december tussen 12.30 en 16.30 uur kan iedereen genieten van heerlijke hapjes en live optredens van Koor Encore en It started in space.  

Koopzondag 24 december 12.00 – 17.00 uur
Vandaag zijn de winkels open voor de allerlaatste Kerstinkopen. Je kunt tussen 12.30 en 16.30 uur onder het genot van lekkere hapjes de laatste boodschappen doen terwijl de ‘Meisjes van de radio’ voor een muzikale noot zorgen.