Het Senioren Paasontbijt editie 2023 heeft afgelopen woensdag 5 april plaatsgevonden in het winkelcentrum. Het ontbijt, wat op weg was om een mooie traditie te worden, werd een paar jaar door corona onderbroken. Maar dit jaar hebben de ondernemers van Keizerswaard dit mooie evenement weer kunnen organiseren.

De ondernemers vinden het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan hun omgeving. Zij hopen dat ze met het Senioren Paasontbijt een bijdrage zullen leveren aan het verminderen van eenzaamheid van senioren in de wijk IJsselmonde.

Het was weer een ongelooflijk succes met meer dan 350 gasten die gratis een uitgebreid paasontbijt konden nuttigen. De vele vrijwilligers hebben hun best gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Naast het lekkere ontbijt was er vooral veel gezelligheid met (her)nieuwde ontmoetingen, muziek en paashazen.

Als afsluiter kreeg iedereen een plantje en een ‘ouwerwetse’ polaroidfoto mee. ‘Leuk om aan de kinderen en kleinkinderen te laten zien!’ was de veelgehoorde reactie op  de foto’s.

De ondernemers van winkelcentrum Keizerswaard hopen vanaf nu de mooie traditie regelmatig te kunnen herhalen na de warme reacties van de gasten dit jaar.