Winkelcentrum Keizerswaard staat vanaf Dierendag in het teken van Dierenliefde! We verwelkomen een bijzondere tentoonstelling van 10 dierenbeelden die zijn beschilderd door kinderen van scholen en BSO's uit Rotterdam. Door hun deelname maken de scholen kans op het winnen van een hele mooie prijs. Kom kijken, breng je stem uit op jouw favoriete dier en help de desbetreffende school naar de overwinning!

Tentoonstelling
Op het plein bij Bram Ladage staat van 4 oktober tot 1 november een tuintje met daarin 10 sokkels waar de mooie beschilderde dieren beelden op staan. Bij het tuintje staat ook een tafel met stemkaartjes en een inleverbox. De kinderen van de volgende scholen en BSO's hebben hun best gedaan om er een prachtig kunstwerk van te maken.

Paus Joannesschool    
Vivere | Your School of Life
RK Basisschool De Regenboog
Prinses Margrietschool
Mr. van Eijckschool
CBS Beatrix
IKC IJsselmonde
BSO Prins Willem Alexander - Mundo kinderopvang

Stem en Win! (klik hier voor de online stempagina)
Je kunt stemmen via een handige stemapp en ook offline door het invullen van een stemkaartje, je kunt zowel online als offline 1x jouw stem uitbrengen. De school met het hoogste aantal stemmen naar rato wint de hoofdprijs van een vrij te besteden geldbedrag van 500 euro. Onder alle stemmers worden 4 cadeaubonnen t.w.v. € 25,- verloot, dus naast het helpen van een school naar de overwinning maakt je zelf ook kans op een leuke prijs. Stemmen kan tot 30 oktober.

Bekendmaking winnaars scholenkunstactie
De spanning zal stijgen tot het hoogtepunt op woensdag 1 november. De drie scholen met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor de feestelijke prijsuitreiking in het winkelcentrum. Op deze dag wordt bekendgemaakt welke school de 1e, 2e of 3e prijs heeft gewonnen.

Kom kijken naar de kunstwerken en breng je stem uit!