Op woensdag 1 mei, in de Meivakantie, is in Keizerswaard dé Heldendag.

Op het plein bij de Hema staat een Superhelden parcours. Kinderen kunnen het parcours afleggen en hun eigen superhelden krachten tonen! Ze krijgen na afloop een Superhelden-diploma en een lekkere suikerspin als beloning.

Maak kennis met de helden van de hulpdiensten
Tussen 13.00 -15.00 uur staan buiten op de Herenwaard een aantal helden van de hulpdiensten. Onder andere Brandweerkazerne Groene Tuin, Handhaving Rotterdam zuid en de politie zijn aanwezig om uitleg te geven over hun werkzaamheden en materiaal.

Woensdag 1 t/m zaterdag 11 mei - ga op zoek naar de 6 superhelden en win!
In het winkelcentrum zijn beelden van 6 superhelden verstopt. Op woensdag 1 mei kunnen kinderen een deelnamekaartje ophalen op het plein bij de Hema en op zoek gaan naar de 6 superhelden. Hebben ze alle superhelden gevonden? Dan kunnen ze hun deelnamekaartje inleveren en kans maken op een Intertoys cadeaukaart t.w.v. € 25,-
De deelnamekaartjes zijn t/m zaterdag 11 mei ook verkrijgbaar bij Intertoys Keizerswaard en kunnen tot en met 11 mei ingeleverd worden in de inleverbox die op het plein bij de Hema staat.

Ben jij dé superheld van Keizerswaard? fotoactie
Kom verkleed als superheld, maak een foto bij één van de 6 superhelden die in het winkelcentrum staan, stuur de foto naar actie@keizerswaard.nl en maak kans op een Intertoys cadeaukaart t.w.v. € 50,-
Of plaats je foto op Facebook en/of Instagram met de hashtag #heldvankeizerswaard