ENORM SUCCESVOL SENIOREN PAASONTBIJT 2019

Tevreden en stralende gezichten bij senioren en vrijwilligers!

Gebied IJsselmonde is een ‘grijze wijk’. Veel senioren zijn er woonachting en brengen regelmatig een bezoek aan ons winkelcentrum. Het is bekend dat eenzaamheid onder senioren een groeind probleem is en daar vormt het gebied rondom winkelcentrum Keizerswaard helaas geen uitzondering op. Gebied IJsselmonde kent het op twee na hoogste aandeel eenzamen in Rotterdam en daar probeert winkeliersvereniging Keizerswaard, zo vlak voor de pasen, samen met de winkeliers van winkelcentrum Keizerswaard verandering in te brengen. Na de 180 senioren die vorig jaar in de watten werden gelegd pakten de organisatoren dit jaar nog groter uit. Het senioren paasontbijt is er voor iedere senior die zich verbonden voelt met het bruisende hart van IJsselmonde dat dit jaar het 50 jarig jubileum viert en dus trakteert!

Vanmorgen (woensdag 17 april) hebben ruim 470 (!!!) senioren uit gebied IJsselmonde genoten van een heerlijk paasontbijt. Door het gehele winkelcentrum stonden zeer feestelijk aangeklede tafels met werkelijk van alles te eten en te drinken, mogelijk gemaakt door vele winkeliers van het winkelcentrum.

Om 08.00 uur stroomden de eerste senioren al binnen en zochten een gezellige plek op om samen te gaan genieten van een eerste kop koffie. Om 09.00 uur waren alle genodigden binnen en kon, na de openingsspeech van de voorzitter van de winkeliersvereniging, begonnen worden met het ontbijt. Alles was aanwezig, van heerlijke broodjes tot brownies, van eieren tot fruit en van koffie & thee tot jus d’orange; overal was aan gedacht.
En de bediening van de ruim 75 tafels? Die was in handen van winkeliers en personen die het gehele jaar op de voor- en achtergrond werkzaamheden verrichten voor de winkeliersvereniging.

Vanzelfsprekend ontbrak de paashaas niet en was er tevens sfeervolle live muziek. Dat de senioren van dit alles genoten hebben was hen aan te zien: alleen maar stralende gezichten en lovende woorden. Kortom het senioren paasontbijt 2019 was een enorm succes en gaan we volgend jaar zeker herhalen!


KLIK HIER VOOR HET FOTO-ALBUM