Keizerswaard trakteert o.a. op Xander de Buisonjé

Vrijdag 7 maart 1969 was het niet alleen een koude winterdag, het was ook de dag dat winkelcentrum Keizerswaard door Prins Claus werd geopend. Het was voor die tijd een zeer modern winkelcentrum. Later in 1994 is het winkelcentrum overdekt en verder uitgebreid. Nu 50 jaar later trakteert het jarige winkelcentrum haar klanten op een aantal feestelijke evenementen.

De officiële start van de feestelijkheden is op zaterdag 9 maart. Om 11.00 uur starten we op het Bram Ladage-plein met de speech van burgemeester Aboutaleb en de speech van de voorzitter van de Winkeliersvereniging, de heer J. van Rietschoten. Daarna gaat het gezelschap, voor de onthulling van een hele bijzondere etalage, naar het voormalige D-Reizen pand. Hierna bieden we aan de burgemeester en overige aanwezigen het ‘Magazine stijl 1969’ aan en wordt er 50 meter taart aangesneden.

De hele dag door zijn er breakdance-demo’s & -workshops; aan het einde van de dag is er een spannende All Style Battle. Deze activiteiten vinden grotendeels in het winkelcentrum plaats, maar ook op het Herenwaardplein is er heel wat te beleven: vanaf 15.00 uur draait DJ Bootsy Paul zijn muziek en brengt iedereen al in de stemming voor het hoogtepunt van de middag: een optreden van Xander de Buisonjé! Hij treedt op van 17.15 tot 17.45 uur. DJ Bootsy Paul neemt het daarna weer over tot ongeveer 18.45 uur wat tevens het einde van de activiteiten is die dag.

Kijk voor het volledige activiteitenprogramma van dit jaar bij 'agenda' en houd Facebook goed in de gaten.